Hoppa till innehåll

Omdömen från våra kunder

Vi är stolta och glada över att ha återkommande kunder som är så pass nöjda med våra insatser för deras träd att dom väljer att lämna en recension. Vår högsta prioritet är att både vara noggranna, effektiva och leverera över förväntan. Trädhöjdaren vill tacka alla kunder som tar sig tid att lämna denna för oss värdefulla feedback. 

Så alla kunder, gamla som nya, vill ni lämna en recension på Goolge, klicka på googles logotyp här intill eller på länken ovan så hamnar ni rätt.

Lämna en recension om oss på Google!
Bengt Johansson
Vi har under de senaste tio åren vid minst fyra tillfällen anlitat Trädhöjdaren för att ta ned träd i vår trädgård, nu senast i mars 2024 då ca 10 stora träd skulle tas ned. Utan några problem har Birk på Trädhöjdaren alltid kunna fälla de träd som vi önskat. Vi har en uppvuxen trädgård med många rabatter och mindre och större träd samt växthus och andra komplementbyggnader så vi har behövt hjälp från en trädfällare som har kunnat hantera utmaningar i att parera annan växtlighet och byggnader, ngt som Birk och hans medarbetare har klarat galant vid samtliga tillfällen som dom har varit hos oss. Detta, i kombination med ett professionellt bemötande och marknadsmässiga priser, gör att vi absolut kan rekommendera andra att anlita Trädhöjdaren för trädfällning, oavsett om man har en utmanande trädgård som vi eller inte. Bengt Johansson, Mariefred
magnus wickman
Det är tredje gången som vi anlitar Trädhöjdaren och Birk. Vi är bara fulla av positiva intryck. Vid de tre olika tillfällena har det varit olika "uppdrag" från att minska , men forma kronor på stora träd till att ta ned träd som riskerar att falla över hus. Det som slår oss är att tider hålls, arbetet utförs oerhört effektivt och med bra resultat. Snabbheten i arbetets utförande gör att vi tycker att vi får "mycket för pengarna" som vi ska betala. Se är det alltid snyggt efteråt och företagets flismaskin gör att alla grenar försvinner i ett naffs och hamnar som flis i trädgården. Mycket hög utrustningsnivå ingår i priset.
Lisa Stenman
Min trädgård är rik på stora, vackra och gamla träd med behov av kontinuerligt visst underhåll. Därför anlitade jag arborist Birk Källström och hans företag "Trädhöjdaren AB" för snart 15 år sedan. Vi har sedan dess haft ett återkommande samarbete. Vid vårt allra första möte slogs jag av Birks genuina intresse för träd, men det var också hans och hans medarbetares kunskaper samt ansvarsfulla, skickliga beskärningar och gallringar som avgjorde fortsättningen. Jag kan bara varmt rekommendera Birk Källström och "Trädhöjdaren AB" till alla som vill vårda och bevara sina träd ytterligare en tid, eller fälla dem. Lisa Stenman
Peter Carlsson
Birk och kollegor hjälpte oss med vår 300 år gamla alm som växt upp mellan gårdshusen. De var professionella och smidiga att ha att göra med. Städade fint och sorterade virket åt oss. Rekommenderas
Anita Viström-Sjödin
Har använt detta företag vid två tillfällen för trädfällning och uppkapning. Mycket nöjd med resultatet, snabbt, smidigt och med en otrolig precision i arbetet. Kan varmt rekommendera detta företag!
Carina Nilsson
"Vi har anlitat Trädhöjdaren två gånger för kronreducering av en Blodbok och är mycket nöjda med resultatet. De är mycket kompetenta, professionella och väldigt trevliga att ha att göra med. Pär och Carina Nilsson, Nyköping"
Markus Winblad
Har haft nöjet att anlita Birk och kommer att göra det igen. Väldigt kunnig, proffesionell och trevlig.
Björn Alpe
Mycket proffsigt företag och Birk är superduktig. 5 stjärnor
Anki Fondelius
Superbra !! Allt ifrån kontakt till utförande. Kan verkligen rekommendera.