Hoppa till innehåll

BEHANDLING AV personuppgifter

När du skickar information till oss via vårt e-postformulär kommer vi spara din information för att kontakta dig och delar den inte vidare med annan part. Vi rensar regelbundet inkommande förfrågningar och sparar inga personuppgifter mer än 6 månader. Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig som kund. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi måste spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. 

Inbäddat innehåll från andra webbplatser
Matierial på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder o.s.v). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda innebärande innehåll, inklusive spridning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga. 

För att skydda din integritet har Trädhöjdaren AB slagit på integritetsläget i videofilmer som visas på Trädhöjdarens webbplats från YouTube.

Vi älskar träd